Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Аламинути»Панирани пилешки дробчета на тиган

Панирани пилешки дробчета на тиган

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Панирани пилешки дробчета на тиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Тези панирани пилешки дробчета на тиган са идеално мезе, а и вечеря с пържени или задушени картофи."

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 500 г
  • сол
  • олио - за пържене
  • черен пипер
  • яйца - 3
  • брашно - 3 с.л. бяло
  • царевично брашно - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се измиват и отцеждат. Аз ги подсушавам леко.

Овалвам ги в смесените брашна с добавени сол и черен пипер. Потапят се едно по едно в разбити яйца с капка вода и се пържат в сгорещено олио.

Готовите панирани дробчета се изваждат върху хартия и след като се отцедят от излишната мазнина, се сервират.

Панирани пилешки дробчета на тиган са идеално мезе, а и вечеря с пържени или задушени картофи.

Ако обичаш да хапваш дробчета, опитай и другите ни предложенията ни за пилешки дробчета с лук, вкусни пържени дробчета или дробчета на фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: