Ябълково Гаспачо

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Ябълково Гаспачо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Ябълково Гаспачо - освежаващо, вкусно и с дъх на лято!"

Необходими Продукти

  • бадеми - 1/2 ч.ч.
  • ябълки - 2 бр.
  • хляб - 2 филии
  • ябълков оцет - 3 с.л.
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • вода - около 1 ч.ч.
  • зехтин - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете суровите бадеми за това необикновено гаспачо за около 1 час, обелете ги и ги поставете в блендера.

Обелете зелените ябълки, нарежете ги и добавете към бадемите.

Добавете филиите хляб без корички, чесъна, оцета и водата.

Пасирайте всичко до получаването на хомогенна смес.

Налейте още вода, ако е необходимо, и пак пасирайте.

Сипете ябълковото Гаспачо в купички и поръсете със зехтина студената супа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: