Кайзер кавърма

Красимир ПетровКрасимир ПетровНовак
23/10/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 942
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.

Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета месо оставете да престоят на хладно около 2 часа.

Нарежете лука на ситно и го задушете в сгорещеното масло. Прибавете нарязаните гъби и пиперки. Престоялото месо нарежете на ивици и изпечете върху плоча.

Добавете го към задушаващите се зеленчуци. Към края добавете доматите, обелени и нарязани на ситно. Готовото ястие поръсете с чубрица.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар