Кайзер кавърма

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Кайзер кавърма2 / 2
23/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
130 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • овнешко месо - 800 г
  • домати - 100 г
  • чушки - 400 г червени
  • гъби - 60 г
  • лук - 3 глави
  • масло - 50 г краве
  • червен пипер
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.

Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета месо оставете да престоят на хладно около 2 часа.

Нарежете лука на ситно и го задушете в сгорещеното масло. Прибавете нарязаните гъби и пиперки. Престоялото месо нарежете на ивици и изпечете върху плоча.

Добавете го към задушаващите се зеленчуци. Към края добавете доматите, обелени и нарязани на ситно. Готовото ястие поръсете с чубрица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: