Мусака по скандинавски

ИванкаИванкаНовак
25/10/2014
"Мусака с пържоли - кой може да устои на такова предложение за обяд "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 226
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и лука, нарежете ги на тънки филии. В намаслена тавичка наредете ред лук, ред картофите.

Посолете и отгоре наредете пържолите, посолете и тях. Покрийте с останалите лук и картофи, поръсете с мазнината.

В гореща чаша вода размийте доматеното пюре и залейте ястието. Покрийте тавичката с фолио и печете около 90 минути в умерено загрята фурна.

Малко преди да извадите от фурната, отстранете и фолиото и оставете мусаката да се зачерви.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар