Свинско месо в гювечета

ПетканПетканНовак
24/10/2014
"Обичате ли гювечета? Какво ще кажете за едно крехко свинско с чушки, яйца и кашкавалена коричка?"
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44 828
  • Преглеждания за месеца271
  • Преглеждания за седмицата86
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, поръсете го със магданоз и ситно нарязан лук, поръсете с черен пипер.

Прибавете ситно нарязаните чушки, горчицата, кимиона и разбъркайте всичко много добре. Оставете сместа да престои на хладно за 5-6 часа.

Разпределете месото и маслото в гювечета, сложете капачетата и ги запечете.

Преди да ги извадите от фурната залейте всяко гювече с по 1 разбито яйце, поръсете с червен пипер и с настърган кашкавал. Допечете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар