Гювеч със зеленчуци и телешко

ПетърПетърНовак
10/11/2014
"Вкусна и ароматна изненада се крие под капака на глинения гювеч!"
Приготвяне45 мин.
Готвене80 мин.
Общо125 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 574
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата49
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки, лука - на филийки, а останалите зеленчуци - като за готвене.

Сложете всички продукти в глинен гювеч, посолете, добавете останалите подправки и разбъркайте добре.

Похлупете с капак или покрийте плътно с алуминиево фолио.

Печете до готовност.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Светлана
Светлана
20.05.2015 11:55
Харесва ми рецептата. Ще я пробвам, но искам да уточня количеството на виното. Мисля, че не е 1/2 ч.л. /може би е половин литър/?
1
0