Натурални телешки шницели

Ивайло
Ивайло
Новак
07/11/2014
"Сочни телешки шницели, които може да поднесете с любимата си гарнитура! Да ви е сладко!"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 171
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето напречно на 6 шницела, почистете го от ципите и начукайте добре. Поръсете всеки шницел с вино, черен пипер, сол.

Оваляйте ги в брашното и изпържете до златисто в олиото и маста. Поднесете шницелите топли с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар