Натурални телешки шницели

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
07/11/2014
"Сочни телешки шницели, които може да поднесете с любимата си гарнитура! Да ви е сладко!"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 452
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

Нарежете филето напречно на 6 шницела, почистете го от ципите и начукайте добре. Поръсете всеки шницел с вино, черен пипер, сол.

Оваляйте ги в брашното и изпържете до златисто в олиото и маста. Поднесете шницелите топли с гарнитура по желание.

Предпазен капак при пържене - 25 см-42%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Предпазен капак при пържене - 25 см
6.00 лв.
3.50 лв.
Виж ››

Сложете край на мазните петна по печката с предпазния капак, който може да се използва както върху тенджери, така и върху по-голям тиган. Има плътна мрежа, през която може да видите кога храната е готова. Дръжката на капака е термоустойчива.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар