Ябълков пудинг

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Ябълков пудинг1 / 2
04/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
95 мин.
Порции
6
"Идеалният мъж не търси пудинг за закуска, той го приготвя сам и едва тогава събужда дамата на сърцето си"

Необходими Продукти

  • ябълки - 8 - 10 бр. средно големи
  • бадеми - 50 г
  • масло - 150 г
  • галета - 100 - 120 г
  • яйца - 8 бр.
  • захар - 200 г
  • канела - 1 щипка
  • стафиди - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги настържете на ренде. Смесете ги с галетата, маслото, стафидите, жълтъците, бадемите и канелата.

Разбийте белтъците на твърд сняг със захарта и ги прибавете към горната смес.

Изсипете ги в намазана с масло форма и печете на водна баня между 45 и 65 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: