Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Пача чорба от свински джолан

Пача чорба от свински джолан

Пача чорба от свински джолан
Снимка: Гергана Георгиева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
165 мин.
Порции
6
"Сервирах готовата топла пача чорба от свински джолан поръсена с нарязан на дребно чесън, а вие може да си добавите оцет или лют пипер на вкус."

Необходими Продукти

  • свински джолан - 800 г без кост
  • свински крачета - 2 бр.
  • черен пипер - 10 зрънца
  • сол
  • чесън
  • вода - 1.800 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския джолан на късчета и ги сложете в дълбока тенджера.

Добавете измитите и почистени свински крачета.

Прибавете черен пипер на зърна и сол и налейте студена вода.

Варете месото около 2 часа и 30 минути.

Извадете месото и махнете свинските крачета (те вече са си пуснали колагена и не ни трябват).

Прецедете бульона и върнете месото в джолан чорбата.

Сервирах готовата топла пача чорба от свински джолан поръсена с нарязан на дребно чесън а вие, ако желаете, може да си добавите оцет или лют пипер на вкус.

Вижте още как се желира пача, както и кои са най-добрите подправки за пача.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: