Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Бурито»Печени чимичанга с риба

Печени чимичанга с риба

JuliyaJuliya
Гуру
5948k2k1
Печени чимичанга с риба
Снимка: Juliya
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Печените чимичанга с риба се приготвят лесно и са много вкусни. Разнообразете менюто си с тях!"

Необходими Продукти

  • риба тон - 1 консерва от 80 г
  • домати - 1 бр.
  • червен лук - 1/2 глава
  • лайм - 1/2 бр.
  • царевица - 3 - 4 с.л. (от консерва)
  • сирене чедър - 100 г
  • тортили - 2 бр. (или лаваш)
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и доматите на ситно и подправете със сол и черен пипер.

Добавете сока от лайма и разбъркайте.

Сложете от тази смес по средата на питките, добавете отцедената риба и царевицата.

Поръсете с настърганото сирене (около 50 г), завийте тортила питките и ги подредете в тава.

Поръсете чимичангата отгоре с останалото сирене и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15 минути.

Печените чимичанга с риба се приготвят лесно и са много вкусни. Опитайте и изпитаните ни рецепти за бурито.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: