Начин на приготвяне
Нарежете лука на дребно. Тиквичките нарежете на четири по дължина и след това на колелца.
Гъбите нарежете на две през средата и след това на филийки.
Червените чушки почистете от семките и нарежете на ивици.
Сложете няколко лъжици олио в тиган и го загрейте. Поставете лука и оставете на умерен огън за 2 минути.
След това прибавете към него тиквичките, гъбите и червените чушки.
Затворете с капак и оставете зеленчуците да омекнат за около 20 минути.
При нужда поставете ¼ ч.ч. вода. Периодично разбърквайте а ла миш-маша.
Добавяме и доматите, нарязани на парчета, след като изври течността на доматите, чупим яйцата и добавяме подправки на вкус.
Вижте още кои са любимите подправки за миш-маш.