Начин на приготвяне
Нарязват се измити зеленчуци, лук на ситно, чушка на лентички, сварен морков на парченца, домати се рендосват на едро ренде.
В купа се разбиват яйца, добавят се натрошено сирене и се разбъркват добре.
В малко тиганче се загрява олио, запържваме лук, чушка, докато сменят цвета си.
Добавя се нарязан сварен морков, настъргани домати, разбърква се и овкусяваме със сол и черен пипер.
Оставя се на умерен огън да изври водата, разбърква се с дървена лопатка.
Когато се образува пътечка по дъното на тигана, както при лютеницата.
Сипваме яйчената смес и от краищата се събират към средата, докато яйцата се сготвят.
Миш-машът сваля се от котлона и сервираме поръсен с магданоз и люта чушка.
Този миш-маш със зеленчуци е лесна и бърза вечеря за двама!