Овнешко рагу по гръцки

Християна Петрова
Християна Петрова
Новак
19/11/2014
"Овнешкото си е истински деликатес, стига да го приготвите по правилния начин "
Приготвяне25 мин.
Готвене55 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 492
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в олиото нарязаното на кубчета месо и ситно нарязания лук.

Прибавете счукания чесън и залейте с вино, така че месото да бъде потопено.

Възварете, прибавете доматеното пюре, сол, подправките и задушете до омекване под плътно прилягащ похлупак.

След като задушите малко сместа, прибавете брашното, а накрая и маслините.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар