Начин на приготвяне
Намажете тортилата с маслото. След това измийте добре и нарежете кайсийте на полумесеци. Наредете ги върху тортилата като оставяте малко отстояние от ръба. Поръсете ги хубаво с кафявата захар и слънчогледовото семе.
После добавете останалите подправки - канела, джинджифил, индийско орехче и сол. Завийте краищата на тортилата навътре, за да се получи като плодов тарт.
Сложете я върху тава, застлана с хартия за печене и пъхнете във фурната за 25 мин. на 200 градуса.
Поднесете с усмивка и топка любим сладолед най-лесният плодов тарт с кайсии. Да ви е сладко!
А ако ви се похапва нещо соленичко, опитайте мързелива баница с тортила или мексиканска тортила с кайма.