Пилешки крила бъфало

ДжимиДжимиНовак
27/11/2014
"Ще ви изчакаме да си оближете добре пръстите и да си запишете рецептата Великолепни са, нали?"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 959
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки крилца - 500 г
  • соев сос - 1 ч.л.
  • люти чушки - 1 бр.
  • сос табаско - 1/2 ч.л.
  • сос уорчестър - 1 ч.л.
  • кайенски пипер - 1 ч.л.
  • кетчуп - 4 с.л.
  • магданоз - 2 с.л. ситно нарязан
  • сол - 1 щипка
  • чесън - на прах
  • За соса
  • сметана - 100 мл заквасена
  • синьо сирене - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете продуктите, но без крилцата и кетчупа. Сложете крилцата в получената марината и ги оставете за 1 час. Загрейте фурната предварително до 180 градуса.

Сложете крилцата с маринатата в тавичка и ги запечете 30-35 минути, като се обръщат от време на време.

След това загрейте грила, сложете крилцата под него и ги запечете само 5 минути.

Смесете кетчупа с малко марината и намажете крилцата още докато се пекат.

Сервирайте крилцата със смесените сметана и синьо сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар