Ризото с шунка и гъби

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
07/12/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 134
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязания лук и ориза в гореща мазнина. Добавете нарязаните гъби и шунка.

Поръсете с бялото вино и изчакайте да се изпари.

Сипете бульона, посолете на вкус и варете 20-тина минути, докато оризът поеме цялата течност.

При сервиране поръсете с кашкавал и накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар