Кисело зеле с кайма

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
16/12/2014
"Такава вкусотия сме ви приготвили, пръстите ще си оближете "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 935
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ивици зелето и го сложете в тава, поръсете го с червен пипер. Задушете лука в малко олио, добавете каймата и нарязания морков.

Налейте доматеното пюре, което е предварително разтворено в 1 чаша топла вода. Овкусете с черен пипер и чубрица. Щом сместа заври, добавете ориза.

След 5 минути махнете от котлона и изсипете сместа при зелето. Печете в предварително загрята фурна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар