Телешко с дюли по селски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Телешко с дюли по селски1 / 2
18/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
130 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг
  • масло - 5 с.л.
  • лук - 250 г
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • дафинов лист - 2 бр.
  • дюли - 1 кг
  • сол
  • черен пипер
  • захар - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете и го нарежете на парченца. Сложете да се изпържи и добавете лука на филийки.

Овкусете със сол и запържете, докато лукът се стопи. Поръсете брашно и червен пипер и объркайте. Долейте водичка и оставете да се вари, докато месото омекне.

След това добавете дафиновите листа, доматеното пюре и почистените и нарязани на филийки дюли. Поръсете със сол и пипер и гответе до пълното омекване на продуктите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: