Заек с мляко

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
19/12/2014
"Рецепта и вкус, изчистени до съвършенство "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 315
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заека на парчета. В свареното и изстинало мляко сложете нарязания лук, счукания чесън, карамфила, дафинови лист, нарязания магданоз, черен пипер и сол.

Прибавете месото в млечната марината и го оставете да престои 1-2 часа. Извадете месото, отцедете го и го изпържете.

Поставете месото в съд, доливайте по малко от маринатата и го оставете да се задушава на слаб огън. Когато месото омекне напълно, трябва да остане малко сос.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар