Панирано пиле по одески

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Панирано пиле по одески2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 8 бутчета
  • яйца - 3 - 4 броя
  • галета - 2 с.л.
  • масло - 50 г краве
  • сол
  • черен пипер
  • бира - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете бутчетата и ги накиснете за няколко часа в бирата. След това ги отцедете добре. В тиган загрейте мазнината.

Всяко бутче се потапя първо в разбитите яйца, след това в галетата и се пържи от всички страни.

Сервира се с гарнитура от задушен грах или пържени картофки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Vasil
Vasil
Ако нямате фритюрник, по-добре сварете пилешките бутчета, преди да ги изпържите, за да не ги ядете сурови, като нас.
31.01.2011 20:00
1