Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зелен фасул с моцарела и пармезан

Зелен фасул с моцарела и пармезан

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Зелен фасул с моцарела и пармезан1 / 2
22/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 700 г
  • пармезан - 100 г
  • моцарела - 2 бр.
  • черен пипер - 1/2 ч.л. млян
  • зехтин - 4 с.л.
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се сварява. Оставя се да се отцеди и се прехвърля в тава.

Полива се със зехтина и се поръсва с черен пипер и сол.

Покрива се с резенчета моцарела, а отгоре се поръсва с настърган пармезан.

Пече се 25 минути на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: