Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фетучини със скариди, каперси и риган

Фетучини със скариди, каперси и риган

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Фетучини със скариди, каперси и риган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • фетучини - 500 г
  • скариди - 20 бр. сварени
  • каперси - 2 с.л.
  • риган - 5 с.л.
  • зехтин - 80 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фетучините се сваряват и се оставят да се отцедят. Зехтинът се загрява и в него се задушават каперсите и риганът за 4 минути на бавен огън.

Добавят се скаридите и когато се запържат, сосът се сваля от котлона.

С него се заливат сварените фетучини. Разбърква се добре и се сервира топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: