Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с пекорино и прошуто

Брускети с пекорино и прошуто

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Брускети с пекорино и прошуто2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.

Необходими Продукти

  • хляб - 4 филии
  • прошуто - 150 г
  • пекорино
  • зехтин
  • чесън
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да пригответе брускетите, топнете набързо хляба в зехтин и ги запечете на фурна или на скара. След това ги натрийте със скилидка чесън.

В малка тенджера бавно разтопете голямо парче пекорино. Добавете отгоре прошуто, след това отново добавете парче пекорино.

Обърнете сместа като палачинка, за да могат и двете страни да се размекнат. Сложете върху брускетите и поднесете.

Порциите са приблизителни, може да увеличавате или намалявате продуктите в зависимост от потребностите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: