Омлет с лук

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
28/02/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 131
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • лук - 4 глави
  • олио - 5 с.л.
  • гъби - 120 г
  • яйца - 12 бр.
  • подправки - по избор
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете лука в 2 с.л. зехтин. Намалете огъня и го задушавайте внимателно около 20 минути, докато омекне и леко карамелизира. В отделен тиган запържете гъбите в 1 с.л. зехтин.

Махнете от огъня и добавете към гъбите разбитите яйца. Добавете половината лук върнете тигана на котлона.

Поръсете с подправките и запържете омлета. Сервирайте с останалия лук, поръсете със сол и пипер.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар