Свинско месо със сос от боровинки

MarianaMariana
Джедай
7
720
06/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 273
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинската рибица на парчета с дебелина 5 см. Сложете месото между два найлона и изтънете съвсем леко. Подправете със сол и черен пипер и оставете 10-ина минути на студено, за да се овкуси.

Загрейте олиото и запържете месото от двете страни. Извадете от мазнината и приберете на топло. В тигана сложете останалите продукти и разбъркайте добре.

Оставете соса да ври 4-5 минути на умерено силен огън, след това върнете обратно свинското и запържете за още 3-4 минути.

Подходяща гарнитура е варен ориз или варени картофи.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар