Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Лефер върху магданоз и авокадо

Лефер върху магданоз и авокадо

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Лефер върху магданоз и авокадо2 / 2
07/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Здравословна покана за хапване, на която няма как откажете"

Необходими Продукти

  • лефер - 3 филета
  • магданоз - 2 - 3 връзки
  • авокадо - 1 голямо или 2 по - малки
  • лимони - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибните филета поръсете със сол и черен пипер на око и ги метнете на загрята скара или грил тиган, които сте намазнили леко. Изпечете рибата от двете страни до готовност.

Нарежете измития и отцеден магданоз на ситно. Разполовете авокадото, махнете костилката и издълбайте вътрешността с лъжица. Нарежете авокадото и добавете към магданоза.

Овкусете салатата със сол, пипер, оцет и зехтин. Разпределете в чинии и отгоре сложете по едно филе лефер. Полейте рибата с лимонов сок и поднесете

Да ви е вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: