Телешки пържоли по ловджийски

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
10/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 905
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете 1/3 от маслото в тиган и задушете до омекване гъбите, естрагона и лука.

Добавете коняка и гответе, докато се изпари. Сипете виното и бульона и варете, докато сосът се редуцира и сгъсти.

Запечете пържолите на грил. Сложете оставащото масло в соса, разбъркате и сипете върху изпечените пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар