Грис хайвер

Lyubka PavlovaLyubka PavlovaНовак2
13/03/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 078
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме гриса и разтопяваме маслото.

Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус.

Може да го използвате за гарнитура към леки ястия или за сандвичи, както съм направила аз.

Бон Апети!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Яница Николова
Вкусотия!
0
0