Свински хапки по азиатски

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Свински хапки по азиатски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3-4
"Верни на традицията за смесване на вкусовете и тези свински хапки по азиатски ще ви изненадат с приятен сладък вкус"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 1 голяма глава кромид
  • захар - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • дафинов лист - 2 листа
  • соев сос - 5 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • ориз - за гарнитура
  • бульон - зеленчуков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на средно големи парчета. Оваляйте го добре с наситнения лук, захар, дафинови листа, соев сос, черен пипер и сол.

Всичко се слага да се пече в намазнена тава или йенска форма на 200 градуса за около 40 минути.

Свинското по азиатски се сервира със сварен в зеленчуков бульон ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка: