Градински сборник

Lyubka PavlovaLyubka Pavlova
Новак
2
16/03/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо455
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пилешките гърди и след това ги нарязваме на кубчета. Нарязваме лука на дребно, патладжаните - на кубчета, картофите и морковите - на полумесеци, чушките - на едро.

След като вече сме нарязали продуктите, ги слагаме в тава и ги объркваме на сухо, колкото да се разбъркат. Смесваме доматеното пюре с водата, в която са се варили гърдите (бульон). Към тях добавяме всички подправки (без магданоза).

Заливаме зеленчуците със сместа и ако е нужно, добавяме вода, колкото да се покрият зеленчуците, но да остане един пръст от тавата непокрит.

Покриваме с фолио и слагаме да се пече до готовност във фурна на 200 градуса. След като се изпече, поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар