Панирани пилешки пържоли с шунка и гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 538
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите с черен пипер и сол, оваляйте ги галета, след това в яйце. Изпържете ги в сгорещено олио.

Поставете ги в тавичка, отгоре наредете шунката, нарязани гъби и всичко се поръсва с настърган кашкавал.

Запечете в загрята фурна до готовност.

Удобна бамбукова щипка за сервиране и барбекю-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобна бамбукова щипка за сервиране и барбекю
3.60 лв.
2.77 лв.
Виж ››

Лека, качествена и удобна за употреба бамбукова щипка. Подходяща е както за сервиране на храна, така и за барбекю, скара, фурна. Не поема цветовете и миризмите от храните.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар