Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с гъби и къри

Омлет с гъби и къри

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Омлет с гъби и къри1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Вкусно и красиво - защото се храним не само с уста, но и с очите"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 - 3 броя
  • масло - 2 с.л. краве, може и олио
  • гъби - 4 големи
  • черен пипер - 1 щипка
  • сол - на вкус
  • магданоз - 2 стръка
  • къри - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнина в тиган и задушете нарязаните гъби с малко сол и черен пипер. През това време разбийте в купа яйцата, заедно със сол, черен пипер, кърито. Запържените гъби се изваждат и в същия тиган се излива омлетът.

Щом се запържи се изсипват гъбите от едната страна, похлупва се с другата и се пържи до готовност. Сервирайте омлета поръсен с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: