array(15) { ["Pic_id"]=> string(6) "177563" ["Name"]=> string(24) "german-potato-bacon.webp" ["Description"]=> string(0) "" ["Url"]=> string(0) "" ["Align"]=> string(1) "1" ["Source"]=> string(0) "" ["Size"]=> string(7) "220x165" ["Views"]=> string(2) "14" ["Votes"]=> string(1) "3" ["Rating"]=> string(2) "15" ["WidthWebp"]=> string(4) "1200" ["HeightWebp"]=> string(3) "800" ["Login"]=> string(6) "ANONYM" ["User"]=> string(6) "ANONYM" ["Uid"]=> bool(false) } Картофи с бекон по немски - Рецепти | Gotvach.bg
Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Запеканки»Картофи с бекон по немски

Картофи с бекон по немски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k10k
Картофи с бекон по немски1 / 2
30/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • картофи - 3 бр. средно големи
  • бекон - 300 г
  • олио - 1 с.л.
  • лук - 1 глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете леко в мазнината нарязаните бекон и лук. Обелете картофите, измийте ги и ги нарежете на тънки филийки.

Изсипете ги при бекона, притиснете с лъжица, захлупете с капак и ги оставете да се пържат. Когато се зачервят от едната страна, обърнете ги с помощта на чиния, за да могат да се запържат и от другата страна.

Поднесете картофения омлет със салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: