Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Хапки»Панирани жулиени от пилешко месо с чеснов сос

Панирани жулиени от пилешко месо с чеснов сос

MarianeMariane
Джедай
5611k3k
Панирани жулиени от пилешко месо с чеснов сос1 / 4
27/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 500 г
  • брашно - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • сусам - 50 г
  • майонеза - 5 с.л.
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе на жулиени, оваляйте ги в брашното, след това ги потопете в разбитите яйца и оваляйте в сусама.

Приберете ги да 30 минути във фризер. Извадете и изпържете до готовност в силно загрята мазнина.

Поднесете с чеснов сос, който сте приготвили като сте разбъркали майонезата и киселото мляко с пресования чесън и малко сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Miss Tasty
Miss Tasty
Добре са и със сладко от боровинки
27.09.2022 15:08