Задушено агнешко с лук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Задушено агнешко с лук2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Класическа рецепта за агнешко месо, която препоръчваме на всички ценители на добрата кухня"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • гъби - 400 г
  • грах - 100 г
  • зелен фасул - 50 г
  • чушки - 200 г червени
  • лук - 1 глава
  • масло - 30 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 1/3 от разтопеното масло, малко вода и сол задушете нарязаното месо. Нарежете гъбите на ивички, пиперките и зеления фаусл на ситно и заедно с граха ги задушете в другата 1/3 част от маслото.

Нарежете на ситно лука и го задушете в последната част от маслото. Прибавете месото и дозадушете.

Сервирайте месото с лука и гарнитура от задушените гъби със зеленчуците.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: