Пълнено пиле по френски

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пълнено пиле по френски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
75 мин.
Общо
95 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • лук - 1 настъргана глава
  • телешка кайма - 100 г
  • пилешки дробчета - 150 г
  • пилешки сърца - 150 г
  • хляб - 1 натопена в мляко филия
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ситно пилешките сърца и дробчета. Загрейте мазнина и ги задушете, като добавите първо лука, а след това и каймата.

Объркайте с хляба и подправките и напълнете пилето с тази смес. Зашийте отвора и го поставете в подмазнена тава.

Намажете пилето отгоре с масло и го изпечете до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: