Кексчета в яйчени черупки

Марина НордМарина НордНовак1219
12/04/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо534
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълката се обелва и се нарязва на ситно.

Маслото се смесва със захарта, добавя се яйцето, млякото, ябълките и брашното и се замесва меко тесто.

В тава се правят 6 купчини от сол, за да не се обърнат черупките. Върху солта се слагат черупките, в тях се слага от сместа и се пече 25 минути на 180 градуса.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар