Пълнени патладжани с нахут

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
08/04/2015
"Разкошни патладжани с вкусна плънка, подходящи за онези лакомници, които не си падат по мръвката "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 579
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се почистват, измиват се и се срязват наполовина по дължина.

Вътрешността се издълбава и се нарязва на ситно, добавят се нахутът, орехите, натрошеното сирене, черният пипер и нарязаната на ситно чушка.

Сместа се разбърква добре и с нея се напълват половинките патладжани. Поръсва се с настърган кашкавал и се запича във фурната на 200 градуса.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар