Руло Стефани със сос от гъби

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
08/04/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 762
  • Преглеждания за месеца275
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата с яйцето, 3 сухара, скълцания лук и подправките на вкус. Оставете сместа да почине за около половин час. След това я разстелете върху влажна кърпа и оформете правоъгълник.

По желание вътре може да наредите нарязани на пръчици моркови, кисели краставички, чушки и сварени яйца. Завийте рулото с помощта на кърпата. Прехвърлете рулото в намазнена тава, долейте 2 пръста вода и сложете да се пече за около час в умерено загряна фурна.

За соса задушете нарязаните гъби в маслото и добавете разбърканото във виното брашно заедно със скълцания чесън. Бъркайте до сгъстяване на соса и овкусете с подправките. Готовото руло Стефани залейте с гъбения сос.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар