Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Солено руло»Руло Стефани с гъби и моркови

Руло Стефани с гъби и моркови

Руло Стефани с гъби и моркови
Снимка: Ганка Николова Енчева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Опитайте и ще разберете, защото нашата рецепта за Руло Стефани е най-сполучливата"

Необходими Продукти

  • кайма - 1 кг
  • яйца - 4 бр. сварени
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 1 буркан мариновани
  • кашкавал - 150 г
  • чушки - 1 бр. червена
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме каймата с кимиона, черен пипер и сол. След това разстиламе каймата върху фолио.

Нареждаме яйца, нарязаните на лентички кашкавал, чушка и морков. Добавяме гъбите и завиваме на руло.

Печем на 250°С до готовност. Гарнитура към него поднасяме салата Снежанка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: