Млечник с агнешко месо

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
15/04/2015
"Стара рецепта, която винаги ще е актуална, защото трудно ще намерите по-вкусно и крехко агнешко месце"
Приготвяне20 мин.
Готвене110 мин.
Общо130 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо559
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре агнешкото месо, нарежете го на порции и го посолете от всички страни.

Сложете го в подходяща тава, залейте го с разтопеното масло, добавете малко вода и печете на умерен огън до готовност.

Разбийте киселото мляко с яйцата, залейте месото и печете още около 20-25 минути в силно загрята фурна.

Поднесете ястието с гарнитура от свежа зелена салата. Преди поднасяне поръсете с пресен джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар