Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби пачи крак с чушки, чесън и салвия

Гъби пачи крак с чушки, чесън и салвия

Петя СтойневаПетя Стойнева
Новак
1402k188
Гъби пачи крак с чушки, чесън и салвия
Снимка: Петя Стойнева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Ако имате пачи крак под ръка, непременно опитайте тази вкусна и лесна рецепта"

Необходими Продукти

  • гъби пачи крак - 500 г
  • чушки - 3 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • чесън - 5 скилидки
  • зехтин - 5 с.л.
  • прясна салвия - 5 листа
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете чушки с различни цветове. Нарежете ги на ивици и ги запържете в зехтин заедно с чесъна.

Добавете настърган на дребно морков, гъбите и салвията.

Овкусете ястието със сол и черен пипер.

Сервирайте с прясно нарязана салвия и чаша вино.

Добър апетит!

Ако рецептата ви харесва, опитайте и другите ни рецепти за пачи крак, нашето ризото с гъби или тези вкусни гъби в масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: