Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пуешко месо»Солено Руло»Месно руло със спанак и гъби

Месно руло със спанак и гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Месно руло със спанак и гъби1 / 2
23/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • месо - 600 г крехко
  • гъби - 200 г
  • спанак - 300 г
  • яйца - 4 бр. сварени
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • лук - 1 глава
  • масло - 1/4 пакетче
  • галета - 2 с.л.
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер
  • копър
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените зеленчуци се нарязват на ситно. Гъбите и лукът се задушават в маслото до пълно изпаряване на водата.

Прибавете копъра, магданоза, спанака, галетата, черния пипер и продължете да задушавате за 5 минути. Разрежете месото и го начукайте с чукче, така че да се получи тънък лист.

Върху него сложете плъната и яйцата, навийте на руло и го сложете на алуминиево фолио. Намажете с мазнина, полейте с виното и загънете фолиото. Печете в умерено загрята фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Моника
Моника
сготвих го и ми хареса на приятеля ми също му хареса, каза пак да направя
30.01.2016 23:43