Шоколадови браунита с кленов сироп

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
10/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 089
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • черен шоколад - 275 г
  • масло - 250 г
  • яйца - 3 бр.
  • пудра захар - 175 г
  • кленов сироп - 50 мл
  • брашно - 100 г самонабухващо
  • сол - 1 щипка
  • орехи - 100 г нарязани
  • бял шоколад - 125 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете черния шоколад и маслото на водна баня. Разбийте яйцата със захарта и кленовия сироп, прибавете към разтопения шоколад и смесете добре.

Добавете брашното, солта и орехите. Намазнете форма за печене и изсипете. Поръсете с натрошения бял шоколад.

Запечете в загрята на 190 градуса фурна за 35-40 минути. Оставете браунито да се охлади, поръсете с пудра захар и нарежете на квадратчета.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар