Начин на приготвяне
Направете по два дълбоки разреза във всяка от кълките. Смесете соевия сос с шерито, пресования чесън, джинджифила, разбъркайте ги добре и мариновайте бутчетата за около 1 час. Извадете месото от маринатата, подредете кълките в чиния с кокала към центъра.
Към маринатата добавете маслото и кафявата захар и пуснете за 1 1/2 -2 минути на пълна мощ, до образуването на плътна глазура.
Покрийте кълките с хартия за печене и гответе да 3 минути на пълна мощ, излейте сосовете от печенето, покрийте месото с глазурата и пуснете отново на пълна мощ за 2-3 минути.
Покрийте месото с алуминиево фолио и оставете за 4-5 минути да се задуши. Поднесете кълките с гарнитура по избор.