Начин на приготвяне
Разтопете шоколада с маслото на водна баня. Разбийте добре яйцата със захарта.
Добавете към тях разтопения шоколад.
Пресейте брашното с бакпулвера и смесете всичко.
Намазнете форма за печене и изсипете сместа.
Изпечете в загрята на 190 градуса фурна за 25 минути.
Оставете да се охладят леко и нарежете на квадрати.
Опитайте още от нашите рецепти за брауни: Двойно шоколадово брауни, Шоколадово брауни с лешници, Чийзкейк Брауни, Брауни с кафе, Браунис с шоколад, Шоколадово брауни, Брауни с бял шоколад, Браунис с какао.
Коментари
- преди да добавите разтопения шоколад, трябва да го оставите да по изстине малко - в противен случай той може да сготви яйцата ви
- не използвайте твърде голям съд, нито твърде малък - нашата грешка беше, че използваме много голяма тава и така те не се надигнаха и останах много плоски
- използвайте хартия за печене
- не използвайте метода с клечка та зъби - ние направихме така и затова нашите изгоряха, те просто се готвят още, докато изстиват
Надявам се тези съвети да са били полезни за някои от вас, защото за мен бяха, но чак след като белята се случи, ?