Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте, преди малко направихме браунитата от тази рецепта и мога да кажа само едно - на вкус са уникални, но понеже не бяха до уточнени някой неща, те се втвърдиха. Ето ви някой бързи съвети това да не е случи и на вас:
- преди да добавите разтопения шоколад, трябва да го оставите да по изстине малко - в противен случай той може да сготви яйцата ви
- не използвайте твърде голям съд, нито твърде малък - нашата грешка беше, че използваме много голяма тава и така те не се надигнаха и останах много плоски
- използвайте хартия за печене
- не използвайте метода с клечка та зъби - ние направихме така и затова нашите изгоряха, те просто се готвят още, докато изстиват
Надявам се тези съвети да са били полезни за някои от вас, защото за мен бяха, но чак след като белята се случи, ?
19.12.2021 14:40
4
1