Фритата фрути ди маре

ИларияИларияNovice286205
22/05/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 316
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото със зехтина в тиган и запържете лука. Добавете нарязаните тиквички, целина, гъби и зелен фасул.

Задушете за 8-10 минути. Разбийте яйцата с маскарпонето, мащерката, босилека, овкусете със сол и черен пипер.

Добавете рибата тон към сместа с тиквичките, а накрая добавете и скаридите.

Сипете отгоре яйчената смес и гответе 5 минути. Сложете фритатата под грил и запечете, докато покафенее леко. Поднесете веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар