Печена паста с гъби

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15030
24/05/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 046
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете фонтината със соса бешамел. Разтопете 25 г от маслото в тиган, добавете гъбите и ги задушете за 10 минути.

Междувременно сварете пастата. Отцедете и я сложете в тиган, добавете оставащото масло, жълтъците и 1/3 от соса. Овкусете със сол и черен пипер и смесете с гъбената смес.

Намазнете форма за печене, изсипете всичко, залейте с оставащия сос и поръсете с пекориното. Запечете в загрята на 200 градуса фурна за 15-20 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар